Over ons

LFS Movers biedt complete en kwalitatieve schoonmaak diensten voor particulieren en bedrijven. 

 

Lfs Cleaning biedt u de nodige schoonmaak aan voordat u verhuist. Contacteer ons voordat u de sleutels van uw woning teruggeeft of uw dozen uitpakt. We staan tot uw beschikking om alle ruimtes van uw oude of nieuwe huis blinkschoon en heerlijk fris achter te laten . 

 

Het grootste deel van de dag zijn wij op kantoor. Een schone en frisse ruimte is net zo belangrijk voor werknemers als voor de klanten die u bezoeken. De eerste indruk is vaak doorslaggevend. De toestand van het hoofdkantoor is vaak het echte visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom moet kantoorschoonmaak net zo zorgvuldig worden gedaan als huishoudelijke schoonmaak.

 

Een verzorgde lichtreclame geeft een vertrouwd beeld naar de klanten. Het is dus van belang om jaarlijks schoonmaak en onderhoud in te plannen .Lfs Cleaning helpt u om de levensduur van uw lichtreclame te verlengen. 

Een paar woorden over ons

Lfs is een bedrijf met ervaring in schoonmaken en verhuizingen. Vanaf het begin waren we gemotiveerd om kwaliteitsdiensten aan te bieden in dit marktsegment.

Een bedrijf op dit gebied is moeilijk te ontwikkelen vanwege de grote concurrentie, maar ook vanwege de subjectiviteit van de mensen waarmee we in contact komen. Om deze reden hebben we een bedrijf opgericht met verantwoordelijke en opgeleide medewerkers die zelfs aan de meest veeleisende wensen voldoen.

Alleen door kwaliteitsdiensten aan te bieden, kunnen we met u meegroeien. We zijn een serieus bedrijf en we willen het beste werk doen, waar onze hulp nodig is. In de loop van de tijd hebben wij complexe projecten voltooid, zowel als omvang maar ook als moeilijkheidsgraad.

In de loop van de tijd hebben wij een stabiel portfolio van klanten kunnen maken, die ons regelmatig bellen voor de kwaliteit van onze diensten. Wilt u een bedrijf dat vooral de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, bel dan Lfs voor een perfecte schoonmaak!

Onze visie

Onze visie op dit project dat we in uitvoering hebben met betrekking tot de netheid en hygiëne van de ruimtes, wordt weergegeven door onze oriëntatie op de exacte wens van de opdrachtgever.

Onze medewerkers gedragen zich onberispelijk. We luisteren naar wat de klant ons vertelt voordat we effectief beginnen werken, zodat wij zeker slagen in de realisatie van de wens van de klant. De belangrijkste punt is voor ons de tevredenheid van onze klanten voor de gepresteerde diensten.

Lfs is trots op loyale klanten die ons elke keer aanbevelen. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van de dienstverlening van Lfs!

Onze missie

Ons doel is zo efficiënt mogelijke ontwikkeling in de virtuele ruimte te hebben. We willen zo direct en vrij mogelijk communiceren met onze klanten. Daarom wachten wij op u met suggesties voor verbetering van onze dienstverlening. De toekomst van het bedrijfsleven is de meest geschikte ontwikkeling op de online markt.

We willen met u meegaan op de weg naar een vruchtbare en duurzame samenwerking. Kies ervoor om uw ruimtes samen met Lfs, een betrouwbaar bedrijf, schoon te maken!

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN